Vodafone Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eğitim alanında önemli bir işbirliği gerçekleştirdi. Vodafone Red Academy’nin “Data, Everywhere!” eğitim ve sertifika programına katılan öğrenciler, mobil data uygulamalarındaki son teknolojileri öğrenme fırsatı buldu.
Tasarım ve aktarımı tamamen Red Academy iç eğitmenlerine ait olan “Data, Everywhere!” sertifika programıyla İTÜ öğrencileri, Oksijen Ar-Ge fonksiyonlarında görev yapan konusunda uzman Red Academy iç eğitmenlerinden “Telekomda Java Eğitimi” aldılar. 7 hafta süren program sonunda başarılı olan öğrenciler sertifika almaya hak kazandı.
“Data, Everywehere!” sertifika programının kapanışı, Oksijen Ar-Ge’nin ofisinin bulunduğu İTÜ Teknokent ARI 3 binasında, Vodafone Türkiye Yetenek Geliştirme Direktörü Bülent Bayram ve İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sema Oktuğ’un katılımıyla düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.
Vodafone Türkiye’nin Kurumsal Eğitim ve Gelişim Merkezi Red Academy şemsiyesi altında yapılanan “Data, Everywhere!” programının ilk etabı “Network ve Mobil Servisler Eğitimi” ile geçen sene Kadir Has Üniversitesi’yle gerçekleşmişti.
























