Teknolojinin en hızlı yükseliği alanlardan biri depolama. Hem dahili depolama alanlarında hız ve kapasite artıyor, hem de taşınabilir disklerde. Bu alanda haklı bir üne sahip olan Kingston, CES 2017’de çok özel bir ürününü tanıttı. Şirketin yeni USB flaş belleğinin kapasitesi 2 terabayt!
Depolama ürünleriyle tanıdığımız Kingston, dünyanın en yüksek kapasiteli USB Flash sürücüsü olan DataTraveler Ultimate Generation Terabyte’ı (GT) tanıttı. DataTraveler Ultimate GT, 2TB’a kadar alan ve USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) performansı sunuyor. Yoğun kullanıcılar bu sayede, tek bir 2TB sürücüde 70 saatlik 4K kalitesinde videoya kadar veri dahil olmak üzere, küçük bir alanda çok büyük miktarda veri saklayabilecek. Darbelere karşı dayanıklı olması için çinko alaşımlı metal bir gövdesi olan DataTraveler Ultimate GT, üst seviye bir tasarımın içerisinde üstün kalite sunuyor.

Şubat’ta GittiGidiyor’da
Kingston’un yeni flash belleği, kompakt boyutu ile teknoloji meraklılarına olduğu kadar profesyonel kullanıcılara da yüksek kapasiteli verileri saklamanın ve aktarmanın kolay taşınabilir bir çözümünü sunuyor. 1TB ve 2TB kapasite seçenekleriyle Şubat ayından itibaren GittiGidiyor’da bulabileceğiniz Data Traveler Ultimate GT, taşınabilir depolamada önemli bir dönüşümün işaretçisi olabilir.

Teknik özellikler
- Kapasite: 1TB, 2TB
- Hız: USB 3.1 Gen. 13
- Boyutlar: 72mm x 26.94mm x 21mm
- Çalışma sıcaklığı: -25°C to 60°C
- Saklama sıcaklığı: -40°C to 85°C
- Uyumluluk: Windows, Mac OS, Linux, Chrome OS
