Türk Telekom, yeni iletişim stratejisini açıkladı. TTNET, AVEA ve Türk Telekom şirketlerinin önceki yıl tek çatıda toplanması ve 4.5G iletişimleri sonrasında, Türk Telekom’un yeni sloganı “Sen yeter ki hayal et” oldu. Grubun yeni iletişim stratejisini, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun anlattı.
TEKNOLOG – Türk Telekom’un yeni iki yeni reklam filminin de ilk defa gösterildiği basın toplantısında konuşan Hakan Dursun, yeni dönemde Türk Telekom’un kurumsal ve bireysel müşterilerine çok daha yakın olacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en büyük şirket entegrasyonunu gerçekleştirdiklerini söyleyen Hakan Dursun, sözlerine şöyle devam etti: “Entegrasyon sonrasında hem bireylere hem de kurumlara çok daha yakın ve uçtan uca çözümler sunmaya başladık. 4.5G dönemiyle birlikte mobilde sesimizi yükselttik. Hem kapsama alanı, hem sinyal gücü, hem de mobil internet hızı konusunda çok daha güçlü hale geldik. Geçtiğimiz yıl 1,3 milyon mobil abone kazandık. Marka değerimiz, dolar bazında %11 arttı. En çok beğenilen 10 reklam sıralamasında da ilk iki sırayı Türk Telekom reklamları aldı. Artık işlevsel faydayı yeterince anlattığımızı düşünüyoruz. Daha duygusal faydaya yönelmek, müşterilerimize daha fazla dokunmak istiyoruz. İnsanlara ilham vermek, hayal etmelerine katkıda bulunmak, oldurucu olarak yanlarında olmak istiyoruz.”























