DİĞER

2010 Blog Ödülleri için geri sayım başladı

Türkiye’nin ilk ve tek blog yarışması olan Blog Ödülleri, üçüncü kez sahiplerini buluyor! İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik etmeyi ve Türk internet sektörüne zengin ve özgün içerikler kazandırmayı hedefleyen yarışma, blog sayfasına sahip olan tüm kişi ve kurumları toplam 16 farklı kategoride ödüllendiriyor.

Üçüncüsü bu yıl düzenlenen Blog Ödülleri başlıyor! Başvuruların 10–30 Mart 2010 tarihleri arasında yapılabileceği, kazananların ise 8 Mayıs 2010 tarihinde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacağı Blog Ödülleri, bir kez daha tüm blog yazarlarına internetin uçsuz bucaksız dünyasında keşfedilme imkânı sunuyor.

İnternet kullanıcılarını blog yazmak konusunda cesaretlendirmek, bu sayede de Türk internet dünyasına özgün ve zengin içerikler kazandırmak amacıyla 2008 yılından bu yana düzenlenen Blog Ödülleri, internetin hayatımızın içine daha fazla girmesiyle beraber önemli bir iletişim mecrası haline gelen bloglar ile markalar arasında başlayacak uzun soluklu iletişimin çıkış noktası olmayı hedefliyor.

Alpella, Efes Pilsen, FIAT, Garanti, Hepsiburada.com, Limango, Mars Athletic Club, Microsoft, ntvmsnbc, Pegasus Airlines, Reklam Store, Schwarzkopf, Ülker Pötibör Bisküvi ve Vestel gibi Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmalarının kategori sponsoru olarak destek verdiği 2010 Blog Ödülleri bir yeniliğe daha imzasını atıyor. Halk oylamasını esas alan Blog Ödülleri’nde bu yıl, önceki yıllardan farklı olarak aralarında Asuman Bayrak, Burak Büyükdemir, Bülent Keleş, Çağlar Erol, Fatmanur Erdoğan, Fatoş Karahasan, Hakan Gönenli, Selim Tuncer, Serdar Kuzuloğlu, Şule Özmen, Tuğçe Esener ve Volkan Ekiz gibi değerli isimlerin yer aldığı bir jüri görev yapıyor.

Blog Ödülleri’ni düzenleyen Bloglama’nın kurucularından Eray Endeş, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getiriyor;
“İlk defa 2008 yılında düzenlediğimiz Blog Ödülleri, her geçen yıl daha fazla sayıda blog yazarına ulaşıyor. 1435 blogun yarıştığı 2009 yılında 36 binin üzerinde oy kullanıldı. Bu rakamlar, Blog Ödülleri’nin Türk internet dünyası için taşıdığı önemi açıkça ortaya koyuyor. Bu yıl katılımın çok daha fazla olacağını tahmin ettiğimiz Blog Ödülleri, internet dünyasında öne çıkmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Duygu ve düşüncelerini internet aracılığıyla dünya ile paylaşmaktan çekinmeyen herkesi Blog Ödülleri’ne bekliyoruz.”

Dereceye girenlerin 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreninde açıklanacağı 2010 Blog Ödülleri aile, kadın, yemek, otomobil, kişisel, hobi, kültür-sanat, reklâm–pazarlama, topluluk, teknoloji, haber–gündem, gezi, moda, spor, iş dünyası ve Windows Live Spaces olmak üzere toplam 16 farklı kategoride dağıtılıyor.

2010 Blog Ödülleri’nin sahipleriyle buluşma süreci şu aşamalardan oluşuyor:
• 10 – 30 Mart 2010 Başvuruların alınması
• 31 Mart – 9 Nisan 2010 Başvuruların değerlendirilmesi
• 10 – 30 Nisan 2010 Oylama süreci
• 2 – 6 Mayıs 2010 Jüri Değerlendirmesi
• 8 Mayıs 2010 Ödül Töreni

Yarışmaya ilişkin detaylara 1 Mart 2010 tarihinden itibaren http://2010.blogodulleri.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu