DİĞER

2016 Çocuk Odası Trendleri

Çocuk odaları her zaman sevimli olur. Şimdi bu önermeyi bir kenara koyalım, üstüne bunu ekleyelim: Sevimlilik rengarenk bir dekorasyon ve tamamen pelüş oyuncaklarla dolu bir oda demek değildir. Dekorasyon konusunda kendi zevkinize güveniyorsanız ne âlâ ama pek emin değilseniz size 2016 çocuk odası trendlerinden bahsetmemize izin verin:

Büyümüş de Küçülmüş Çocuklar İçin: Vintage

Eğer geçmiş dönem modasına hayranlığınız en üst seviyedeyse işte size fırsat! Bebeğinizin odasını vintage dünyasının zarif detaylarıyla süsleyebilirsiniz. Duvar kâğıtları, desenli ve tüm odayı kaplayan halılar, ebeveynlerine kendi çocukluğunu anlatan oyuncaklar ve pek zarif mobilyalar… Çocuğunuzun odasında geçirdiği anlar, vintage’ın büyülü atmosferiyle birleşecek ve ona paha biçilmez çocukluk anıları verecek.

Vintage

Griyle İlgili Bütün Bildiklerinizi Unutun

Griyi genellikle karamsar bir renk olarak tanımlarız ama yetenekli dekoratörlerin elinde gri bir sanata dönüşüyor. Grinin tonlarına sarı ve ahşap çok iyi uyuyor. İç mimarlığa soyunan ebeveynlere duyurulur!

Bembeyaz duvarlar ve mobilyalar gri nevresim takımları ve dolaplar eşliğinde odanın etrafına yayılmış geometrik sarı çizgiler ve desenler… Gri hiç bu kadar güzel görünmemişti.

Ggri

Çocuk Odalarında Uzak Doğu Esintisi

Çocuk odası için farklı dekorasyon fikirlerine açık olan ebeveynler, Uzak Doğu teması tam size göre. Pembe tonları gri ve beyazlarla dans ederek muhteşem bir uyum oluşturuyor.

Pembe ve geleneksel puflar, modern koltuklar ve mobilyalar, duvarlarda çiçek açmış ağaç desenleri…  Odayı birkaç tane Uzak Doğu temalı tabloyla renklendirmeyi de unutmayın.

Uzak doğu

Pek Asil Prensesler İçin Pembe Tonları

Duvar kâğıtlarıyla tüm duvarları kaplamak zorunda değilsiniz, sadece bir duvarı kaplayın ve geriye kalan duvarları sade renklerde bırakın. Duvar kâğıdını pembe tonlarında seçtiyseniz geriye kalan duvarları da pembeye ve beyaza boyayın.

Prenses

Hayvansever Küçük İnsanların Doğal Ortamları

Çocuklar hayvanlarla yetişkinlere oranla çok daha rahat iletişim kurabilirler. Bu, onların yetişkinlere oranla çok daha saf ve masum olmalarından kaynaklanır. Hayvansever çocuklar için dekorasyon önerilerine gelmeden önce isterseniz sevimli çocukların ve hayvanların görüntüleriyle gülümseyelim.

Hayvansever

Hayvansever çocuklar için tasarlayacağımız odalarda ana rengimiz yeşil olmalı. Duvarları açık yeşile boyayarak, koyu renkli mobilyalar ve çeşitli pelüş hayvanlarla odamızı çok daha canlı hale getirebiliriz. Bu odayı evcil bir hayvanla tamamlamayı unutmayın!

Fotoğraflar: www.hgtv.com

Başa dön tuşu