DİĞER

2019 İlkbahar Yaz Oje ve Tırnak Trendleri

Bu sezonun en popüler 18 oje renginden, podyumlardan ilham aldığımız tırnak trendlerine; sezonun en göz alıcı manikür uygulamalarını keşfedin!

Tırnaklarda koyu renklerin hakim olduğu sonbahar kış sezonunun ardından canlı renkler ve çarpıcı nail art trendleri ile karşılaşacağımız ilkbahar yaz sezonuna merhaba! 2019 ilkbahar yaz sezonunda tırnaklarımızda en çok hangi renkler baskın olacak? Podyumlardan gördüğümüz üzere en çok hangi oje uygulamaları yapılacak? İşte karşınızda 2019 ilkbahar yaz oje ve tırnak trendleri!

Bu ilkbahar yaz tırnaklarda hangi renkler moda?

Sonbahar ve kış mevsimlerinde koyu renklerin ön plana çıktığı manikür dönemini kapatıyoruz ve tırnaklarda capcanlı ilkbahar yaz sezonunu açıyoruz! Peki 2019 ilkbahar yaz sezonunda en çok hangi renklerde ojeleri kullanıyoruz? İşte yanıtlar:

– Lila ve pembe arası tonlar

– Papatya sarısı

– Kül grisi

– Canlı mercan rengi

– Limon sarısı

– Metalik lavanta tonları

– Pastel bebek mavisi

– Nane yeşili

– Sütlü lavanta tonu

– Turuncuyla mercan karışımı

– Metalik mavi

– Kum rengi, bej tonları

– Somon rengi

– Elektrik mavi

– Koyu mavi ve koyu gri karışımı

– Kan kırmızısı

– Ciklet pembesi

– Sütlü kahve tonları

Fotoğraflar: Harpersbazaar.com

Şeffaf takma tırnaklar

Transparan görünümler bu sezonun en dikkat çekici tırnak trendleri arasında. Vivienne Westwood, Mary Katrantzou gibi iddialı isimlerin defilelerinde karşımıza çıkan bu uzun şeffaf takma tırnak görünümleri ortalığa adeta bir bilim kurgu havası kattı. Siz de takma tırnaklarla bu görünümü yaratarak sezoun iddialı stillerinden birini yaratabilirsiniz.

İki ton bir arada

Yukarıdaki fotoğraflardan sağdakinde gördüğünüz gibi bir tırnakta iki farklı rengin varlığı da 2019 ilkbahar yaz oje uygulaması trendleri arasında. Jeremy Scott ciklet pembesi ve beyazı bir araya getirmiş. Gareth Pugh defilesinde turuncu ve koyu grinin birlikteliği ortaya çıkmış. Sadie Williams ise siyahla gold tonlarının gücünü birleştirmiş. Siz de yazımızın başındaki sezonun trend renklerinden en uyumlu olduğunu düşündüklerinizi bir araya getirin ve ister uçlarda ister tırnak kenarlarında renk farklılaşmalarına yönelin.

Fotoğraflar: Harpersbazaar.com

Metalik parıltılar

Metalik parıltı efekti bu sezon tırnaklarımızda göz alıcı görüntüler yaratacağa benziyor. Anna Sui, Julien MacDonald, Armani gibi defilelerde sık sık gördüğümüz bu parıltılı oje uygulamaları özellikle yeşil, mavi ve pembe gibi tonlarla karşımıza çıkıyor. Simli ojeler olarak değil, daha düz, metalik yansıma efektleri olarak görülüyor.

Yuvarlak şekillendirme

Bundan sonra maniküre gittiğinizde ya da tırnaklarınızı törpü ile kendiniz şekillendireceğinizde yuvarlak formlara yönelmenizi öneririz. Zimmerman, Mansur Gavriel, Roksanda gibi defilelerde modellerin ellerinde gördük ki tırnaklar alışkın olduğumuzun dışında, yusyuvarlak şekillendirmelere bürünmüştü.

Başa dön tuşu