iPhone bir örümcek şeklinde olsaydı ve saat gibi kolunuza takabilseydiniz, nasıl olurdu? Hoş mu, ürkütücü mü?
Mobil iletişim teknolojilerinin geleceği nasıl duruyor? Google, gözlüklerden bahsediyor. IBM akıl okumadan…
Tasarımcı Federico Ciccarese ise kullandığımız telefonların yeniden tasarlanacağını düşünüyor. Avuç içinde tutulan bir dokunmatik ekrandansa, elinizin tersine giyebileceğiniz, örümceğe benzer tasarımı ile bir saat ile eldiven formlarının arasında kalan bir tasarıma sahip olan bir iPhone 5 takmak ister miydiniz?
Tasarımın “telefon” kısmı, iPhone’un yapısı ile oldukça benzer. Kıvrılabilen bir tasarıma sahip olan cihaz, oldukça “esnek” duruyor. Belki de Ciccarese Sony’nin kıvrılabilir renkli e-kağıdından bahsediyordur.
Kıvrılan tasarım oldukça hoş. Fakat telefonun sahip olduğu “bacaklar” oldukça ilginç. Çünkü bu bacaklar hem “rahatsız edici” bir görünüme sahip, hem de rahat kullanım için pek de uygun görünmüyorlar. Tabii yanılıyor da olabiliriz.
Aşağıdaki videoda tasarım hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.























