Avea, futbolseverlere yönelik yeni bir yarışma düzenleniyor. Avea’nın Gerçek Taraftarın Totemi Kampanyası kapsamında; futbolseverler, Facebook hesapları ile www.futbolundelisiyiz.com webadresine giriş yaparak, maç sırasında takımlarına uğur getirmesi için yaptıklarını, totemlerini paylaşıyor.
Totemini paylaşan futbolseverlerden dördü, birer arkadaşı ile Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ya da Trabzonspor takımlarından tercih ettiği birinin antrenmanına gitme şansı yakalıyor. Şanslı totem sahiplerinin tercih ettikleri takımı iletmesine takiben, gidilecek antrenman tarihleri 1 hafta içinde belirleniyor.
Tüm futbolseverlere açık olanyarışmaya katılmak için www.futbolundelisiyiz.com adresine girerek facebook hesabı ile kayıt olduktan sonra uğurlu totemi anlatmak yeterli oluyor. Kampanyanın kazananları 3 Mayıs 2011’de açıklanacak.
(Teknolog)























