DİĞER

AMD, Türkiye’de yeniden yapılanmaya gidiyor

AMD, Türkiye’de yeni bir yapılanmaya gideceğini duyurdu.  Türkiye’de bir AMD ofisinin açılması, şirketin bölgedeki müşteri ve ortaklarına daha yakından destek vermenin yanında, çok uluslu müşteriler ve önemli perakende ortaklarıyla daha iyi işbirliği yapılabilmesini de beraberinde getirecek.

Yeni yapının perakende ve tüketici odaklı faaliyetlere daha fazla önem verecek olması nedeniyle, AMD’nin tüketiciye dönük faaliyetlerinin iş geliştirme müdürlüğüne Ömer Çelebioğlu atandı.  Bilişim piyasasında deneyim sahibi Çelebioğlu, AMD Türkiye’nin son tüketici odaklı satış, pazarlama faaliyetleri, stratejik planlama ve iş geliştirme faaliyetlerinden sorumlu olacak.

AMD Türkiye’nin Kanal Ortaklıklarından Sorumlu Yöneticisi Bahadır Erbaş kanal işbirliklerinin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinden sorumlu olmaya devam edecek.

(Teknolog)

Başa dön tuşu