DİĞER

CeBIT Bilişim Eurasia 29 Kasım’da başlıyor

Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi , 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Bilişim Dünyasını bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor.

CeBIT Bilişim Eurasia, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Makine, tekstil, lojistik, turizm, eğitim, sağlık gibi dikey sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için CeBIT Bilişim Eurasia, karlılığı maksimize etmek, maliyetleri düşürme ve risk yönetimi açısından en doğru platform.

Avrasya’da bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda önemli bir platform olan CeBIT Bilişim Eurasia, teknoloji tedarikçilerini ve kullanıcılarını üst düzeyde ve karar alma seviyesinde dört ayrı platform bir araya getiriyor: CeBIT Bilişim pro, CeBIT Bilişim gov, CeBIT Bilişim lab ve CeBIT Bilişim life.

CeBIT Bilişim Eurasia’ya geçen yıl 121.349 ziyaretçi, 1.078 fuar katılımcısı ve sponsor firma, 17 ülkeden katılımcı ve 85 ülkeden ziyaretçi katılmıştı. Bilişim Eurasia, 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo fuar alanında gerçekleşecek.

Başa dön tuşu