SanDisk en hızlı, en ince ve en yüksek kapasiteli USB ürünlerini de içeren yeni USB flash sürücülerini tanıttı.
SanDisk’in yeni serisinin ilk üyesi Extreme USB Flash Sürücü. USB 3.0 özellikli SanDisk Extreme USB flash sürücü, maksimum 190 MB/s hızla oldukça büyük dosyaları 10 kata kadar daha hızlı bir şekilde aktarabiliyor, depolayabiliyor ve paylaşabiliyor. Küçük dosyaları hemen hemen anında, 3 GB gibi daha büyük dosyaları 20 saniyede ve 40 GB büyüklüğünde dosyaları dört dakikada aktarıyor. SanDisk Extreme USB flash sürücü için sınırsız süreli sınırlı garanti veriliyor ve ürüne tüm dünyada 16 GB – 64 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.
128 GB Cruzer GlideUSB flash sürücü ise, SanDisk’in şimdiye kadarki en yüksek kapasiteli USB sürücüsü ve fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyalar için güvenilir, güvenli ve taşınabilir depolama sağlıyor. Sürücü, depolama alanı 128 GB ile sınırlı ultra ince dizüstü bilgisayarları kullananlar için ideal bir ürün. İki yıllık sınırlı garanti verilen Cruzer Glide USB flash sürücüye tüm dünyada 4 GB – 64 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor. 128 GB kapasiteli ürüne ise 2012 yılı üçüncü çeyreğinden itibaren tüm dünyada ulaşılabilecek.
Yaptığı her şeyde tarzını yansıtmayı seven Cruzer Facet USB flash sürücü, çeşitli canlı renklerle tasarlanmış bir çelik muhafazaya ve kesme bir yüzeye sahip sağlam bir sürücü. Cruzer Facet sürücü işlev ile kişiliği birleştirerek dijital dosyaların saklanmasını şık bir işleme dönüştürüyor. Tüm dünyada 8 GB – 32 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.
Cruzer Pop USB flash sürücü, özel tasarımlar arayan kullanıcılar için tasarlanmış. Bu keyifli ve özel USB flash sürücü, zengin renk ve modellerin yanı sıra “fırlayarak” açılan kullanımda olmadığında kapanarak konektörü koruyan bir tasarıma sahip. SanDisk’in en ince ürünü olan bu yeni sürücüye tüm dünyada 8 GB – 32 GB arası kapasitelerle ulaşılabiliyor.
























