DİĞER

2018 Yazının Mayo ve Bikini Trendleri

Karikatür efektlerinden batik desenine, tığ işi tasarımlardan atletik stillere; sezonun öne çıkan mayo ve bikini trendleri burada!

Bu yaz plajlarda hem şık bir görünüm yaratıp hem de trendlerle uyumlu bir stile sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Dünyaca ünlü modacıların 2018 yaz defilelerine göz attık ve bu sezonun en popüler bikini ve mayo trendlerini keşfettik.

Fotoğraflar: Chanel, Versace, Isabel Marant

1. Batik efekti

Birçoğumuzun yakından tanıdığı, kumaşların düğümlenerek renge batırılmasıyla hazırlanan batik deseni bu sezon plajlara da taşacak. Chanel defilesinde indigo mavi tonlarında gördüğümüz bu mayo taze ve sade bir stil için ilham verici!

2. 90’lara gönderme

Versace defilesinde gördüğümüz üzere, göz alıcı nostaljik desenler mayolara bulaşıyor. Plajlarda çok da dişi ve seksi bir görünüm yaratmak isteyenler için ideal bir seçenek olan bu desenli mayolar ve bikiniler tüm dikkatleri çekmenizi sağlayabilir.

3. Tığ işi

70’lerin özgür ruhlarını temsil eden, aynı zamanda son derece romantik ve feminen bir görünüm ile karşınızdayız! Son yıllarda bikini modellerinde de karşımıza çıkan örgü trendi, Isabel Marant defilesinde mayolarda görülüyor ve kusursuz şıklığı plajlara taşıyor.

Fotoğraflar: Fenty x Puma by Rihanna, Michael Kors, Baja East

4. Atletik stil

Mayo tasarımlarında yüksek teknoloji materyaller, seksi kesimlerle bir araya geliyor ve atletizm trendine harika bir gönderme yapıyor. Mavi, kırmızı, mor, turuncu, sarı gibi capcanlı renkler, atletik kesimler ve fermuar gibi detaylar ile bir araya geliyor!

5. Egzotik dokunuş

Egzotik sörf ruhunu üzerinizde taşımaya ne dersiniz? O zaman bu trend tam size göre! Michael Kors defilesinde gördüğümüz gibi floral desenler, egzotik çizimler ve doğanın binbir güzel tonları, birbirinden güzel bikini tasarımlarında bir araya geliyor. Hasır şapka ve plaj çantaları ile kombinlenen bu bikini trendi sezonun “en”leri arasında!

6. Kelimeler konuşsun

Son birkaç yıldır karşımıza sıkça çıkan yazılı mayolar bu sezon da popülaritesini yitirmiyor. Plajın en modern görünümlerini yaratmak için ideal bir seçenek olan yazılı mayo modelleri sadece plajda değil, yaz boyunca günlük kombinlerinizde bluz gibi kullanabileceğiniz bir parça olabilir.

[notification type=”notification_info” ]Bunu da okuyun: Vücudunuza En Uygun Mayo Hangisi?
Özellikle bu yıl plaj giyiminde çok moda olan mayolar sizin de plaj alışverişi listenizde yerini almalı! Peki onlarca farklı kesime ve modele sahip mayolar ile vücudunuzda yaratabileceğiniz illüzyonları biliyor musunuz? Vücudunuza en uygun mayoyu bulmak için bu yazımız size rehber olacak.[/notification]


Fotoğraflar: Bottega Vebeta, Alberta Ferretti, Jeremy Scott

7. Parıltı efekti

Plaj modasına lüks bir dokunuş yapacak olan bir trend ile karşınızdayız! Sanki Ibiza sahillerinde gece boyunca dans etmeye hazır bir görünüm yaratan parlak mayolar ile 2018 yazının tadını çıkarın. Bottega Veneta defilesindeki kusursuz renk uyumları size ilham verebilir. Parlaklığı nedeniyle rüküş olma riski taşıyan bu mayoları en güzel şekilde giymek için mümkün olduğunca pastel tonlara yönelin.

8. Siyahın gücü

Her zaman klasik ve karizmatik… Yaz giyiminize katacağınız bir siyah mayo sizin en zamansız parçanız olacak ve plajda risksiz bir stile sahip olmanızı sağlayacak. Bu sezon siyah mayo modelleri arasında sade ve grafik detaylara sahip olanlar moda!

9. Karikatür detayları

Çizgi kahramanlardan konuşma balonlarına, çizgifilm ve karikatür desenleri 2018 plaj modasının vazgeçilmezleri! Bu tip desenli bikiniler özellikle Jeremy Scott defilesinde karşımıza bolca çıktı ve sezona eğlenceli, renkli bir dokunuş yaptı.

Fotoğraflar: Photoshot (Seskim)

Başa dön tuşu