DİĞER

LG telefon sahiplerine Android 4.0 güncellemesiyle ilgili açıklama

LG’den Android 4.0 güncellemesiyle ilgili beklenen resmi açıklama geldi. LG’nin Android işletim sistemli mevcut akıllı telefonlarından güncelleme alacakların listesi firmanın Facebook sayfasına eklendi. Beklendiği gibi 2011 model cihazların Android 4.0 güncellemesi en kısa sürede hazır olacak.

Optimus serisindeki Optimus LTE ve Optimus Black (ABD’de bilinen adlarıyla AT&T Nitro HD ve Sprint LG Marquee) modelleri güncellemeyi 2012 içinde alacak. 2012’nin ikinci çeyreğinde başlayacak güncellemerden nasibini alacak ilk cihazlar LG Optimus LTE, Prada phone by LG 3.0, Optimus 2X, Optimus Sol, my Touch Q ve Eclipse. Yılın üçüncü çeyreğindeyse LG Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Big, Optimus Q2 ve Optimus EX güncellenecek.

Bu güncellemeler hem üretici, hem de telefon operatörü için ciddi efor geretiriyor. Yazılımların cihaz için geliştirilmesi ve sonrasında denenip optimize edilmesi şart. Üçüncü çeyrek sene sonuna iyice yakın olduğundan bu grupta yer alan cihazların sahipleri aylarca beklemek zorunda kalacak. Aksilik ve erteleme olmazsa 2012 içinde çok sayıda Android 4.0 işletim sistemli cihaz görebileceğiz.

Başa dön tuşu