DİĞERTELEFON

“Madem akıllı, düşünsün o zaman”

LG mobil piyasadaki ağırlığını, “düşünen” bir akıllı telefonla artırmayı planladığını açıkladı.

Hemşehrisi Samsung’un mobil alandaki başarısına belli ki imrenen LG, “Mobil yenilikler illa Apple’dan mı gelecek?” diyor ve özlediği başarıyı sadece akıllı değil, aynı zamanda düşünceli bir akıllı telefonla yakalamayı planlıyor.

Açıklamayı yapan LG Mobil İletişim birim müdürü Kwon Bong-suk’a göre, yeni stratejileri telefona daha çok eğlence ve çoklu ortam özelliği tıkıştırmaktansa, kullanıcının ihtiyaçlarına daha isabetli cevap verecek bir cihaz üretmek olacak. Örneğin kullanıcı çalar saat uygulamasını sabah 6’ya kurduğu halde telefon trafik uygulaması sayesinde trafiğin sıkışık olduğunu farkederse, kullanıcıyı yarım saat erken kaldıracak.

LG aynı zamanda, fiyatı 100 doları aşmayacak ama kullanıcı memnuniyetini de tamamen göz ardı etmeyecek bir akıllı telefon geliştirmek üstüne de çalışacak.

Başa dön tuşu