DİĞERTELEFON

Teknoloji dünyasına günlük kısa bir bakış

Mashable’ın teknoloji dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmanız için çıkardığı “First To Know” serisinin bugünkü yayını karşınızda. Dijital dünyaya kısa bir bakış için videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

 

Mashable’ın sizi dijital dünyada neler olup bittiği hakkında bilgilendirdiği “First To Know” serisi bugünkü yayını ile karşınızda.

Bugün, özellikle üç ilginç hikayeye bakıyoruz. Yahoo salı günü üç aylık kazancını bildirdi. EPS geliri 0.35 dolar civarında seyrediyor, geçen senekinden fazla ve yatırımcının beklentilerinden yüksek. Microsoft Hon Hai ile -cihaz üretici Foxconn’un esas şirketi- yaptığı bir patent koruma anlaşmasını duyurdu. Son olarak, Facebook en son güncellemesinde iCihazlara sohbet balonları ekledi.

Bahsettiklerimiz hakkında daha fazla bilgi için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Başa dön tuşu